Pages

Sunday, October 18, 2009

Papadom vs Pandorum

salam semua..sorry ar lama kut x update. Akhirnya suma assignment siap gak. Haha.. Rasa merdeka kejap tapi lepas ni ada 'perang' besar lak!!! 'perang' apa lak ni??? hehehe.. Ya la bagi seorang student, final exam boleh dianggap 'peperangan' jugak ar..( betul ka?? :)) x kisah ar..so sekarang leh focus on study and lab..kelmarin aku kuar g alamanda.Konvoi 2 motor, aku, zulfa, zam and wani.. dekat ja UKM dgn Alamanda.Lama kut x kuar coz assignment yang berlambak tu.. sebab coursemate aku cadang tengok cita ni

tapi plan tukar tgk ...

best la gak cita ni..sapa yang suka tgk cita suspen-suspen ni leh ar tgk..
sebab pa tukar movie?? sebab papadom hanya tinggal seat depan skali..oh tidak!! sakit ar kepala kami semua....so kami pilih Pandorum tu..so, before tgk Pandorum kami pusing alamanda. sekurang-kurangnya, aku puas hati dapat tgk movie...tapi aku nak gak tengok PAPADOM.

sebab lama x kuar, so aku pon dah lama x beli manga @ komik..
Aku suka membaca. Apa-apa genre pon aku layan. Ni koleksi komik kat bilik aku untuk 2 sem tapi kat umah lagi banyak, dengan koleksi novel dan buku-buku lain. memang dah jadi kebiasan before tidur aku akan baca apa-apa buku. hehe.. :)

wani dan zam



5 comments:

  1. mizah, best eh cite pandorum tu?
    pasal ape?

    ReplyDelete
  2. ok ar..suspen gak..dia crita dalam kapal..diorang try nak hidup dekat 1 planet yang hampir sama dengan bumi. waktu tu populasi manusia sgt byk sampai bumi x dapat tampung.. tapi ada sesuatu yang x dsangka terjadi..jeng jeng.. hahah..ada gak la part yang x logik tapi still best... tapi kena tgk btul baru faham.

    ReplyDelete
  3. saja jer mau menyemak..hmmm...ni geng baca komik jgk lah???bgus2..bca jgk hari2 midiri(midorinohibi) best kan buku tuh!!cita dia feeling betul!!

    ReplyDelete
  4. best2 cita tu..full complete siri..1-8..
    beast master pon best...

    ReplyDelete